Gerard Dinnessen

Gerard Dinnessen heeft na zijn opleiding Bedrijfseconomie ruime ervaring opgedaan in de accountancy en het bankwezen. In de accountancy heeft hij 4 jaar gewerkt voor Deloitte en 2 jaar voor EY; in het bankwezen 2 jaar voor Van Lanschot Bankiers en 18 jaar voor de ING.

De laatste 20 jaar heeft Gerard veel ervaring opgedaan in complexe financieringsvraagstukken en herstructureringstrajecten. Daarnaast heeft hij een groot aantal aan- en verkooptrajecten begeleid van bedrijven in het groot-, midden- en kleinbedrijf.

Als persoon is Gerard een doorzetter met een gezonde doses winnaarsmentaliteit. Hij maakt snel verbinding en is in staat om in situaties met veel verschillende belangen, resultaat te boeken.

Ook is Gerard voor meerdere DGA's trusted advisor en helpt hij hen bij diverse strategische vraagstukken. Vanuit deze hoedanigheid probeert hij mensen en bedrijven verder te helpen, te ontzorgen en toekomstbestendig te maken om continuïteit te waarborgen voor alle stakeholders.

Naast zijn inhoudelijke ervaring heeft Gerard zichzelf ontwikkeld tot een inspirerend leider die van nature een coachende rol inneemt. Hij heeft een positieve invloed op individuen, teams, stakeholders en kan indien nodig taakstellend zijn en draagt graag de eindverantwoordelijkheid.

Naast het feit dat hij zich in diverse, relevante netwerken begeeft, heeft Gerard initiatieven ontwikkeld en uitgerold voor maatschappelijke projecten die hem, naast veel plezier, een waardevol netwerk hebben opgeleverd.

Vanaf 1 januari 2018 is Gerard met veel enthousiasme gestart als partner bij Straefin Consultancy. Hij kan vanuit deze rol ondernemingen/ondernemers helpen bij hun vraagstukken vanuit een meer onafhankelijke, ondernemende positie.

Naast zijn werk heeft Gerard een passie voor zijn gezin, Formule 1, Porsche, fietsen, reizen en koken.