.

Ons team

John Verheijen

John Verheijen (directeur) heeft in 1998 Straefin Consultancy opgericht. John is allround financieel deskundige op het gebied van corporate finance. Zijn focus ligt vooral op advisering bij complexe bedrijfskundige vraagstukken (met name op het gebied van financiering, bedrijfsopvolging en corporate governance) en begeleiding van aan- en verkopen van ondernemingen. Maar daarnaast houdt John zich ook intensief bezig met managementcoaching; in een aantal gevallen geformaliseerd in de vorm van een commissariaat.

 

 

Brechje Ansems

Brechje Ansems is sinds 2005 onze Financieel Analist. Ze verzorgt onder meer de uitwerking van financieringsvraagstukken en verkoopmemoranda. Daarin is een complete analyse van de onderneming opgenomen. De analyse omvat onder meer de juridische structuur, een commerciële analyse, een financiële analyse en het opstellen van waardebepalingen.

 

 

Ton van Teeffelen

Ton van Teeffelen is sinds 2008 onze Business Consultant. Zijn expertise omvat onder meer (her)structurering van bedrijfsfinancieringen en invulling van liquiditeitsvraagstukken, bedrijfswaarderingen en overnametrajecten (zowel aan- als verkoop)  Ton is Register Valuator en lid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NiRV).

 

 

Geert Verschuur

Geert Verschuur is jurist en als Legal Counsel verbonden aan Straefin Consultancy. Geert heeft jarenlang als advocaat/partner gewerkt op een van de grotere advocatenkantoren van Zuid-Nederland. Hij was betrokken bij grote reorganisaties, faillissementen, prepacks en doorstarts. Door zijn jarenlange proceservaring, als advocaat en als rechterplaatsvervanger, is Geert als geen ander in staat de kansen en risico's van gerechtelijke procedures in te schatten en daardoor  dreigende procedures voortijdig te regelen of te voorkomen. Hij is buitengewoon lid van Insolad (de vereniging van insolventie advocaten). Met al zijn kennis en ervaring staat hij sinds 2016 onze de relaties bij.

 

 

Maarten-Joost Swenker

Maarten-Joost Swenker heeft zich in 2021 als Legal Counsel aan Straefin Consultancy verbonden. Maarten-Joost richt zich met name op de corporate finance praktijk, ondernemingsrecht en insolventierecht en heeft als juridisch adviseur al vele overnames , fusies en insolventies begeleid. Hij denkt daarbij graag mee in het beoordelen en optimaliseren van financieringsstructuren. Ook is Maarten-Joost als docent verbonden aan onder andere het Register Belastingadviseurs (RB) en de Samenwerkende Registeraccountants en Accountants- en Administratiekantoren (SRA) waar hij lesgeeft op het gebied van het ondernemingsrecht.

 

 

Esther Kerkhof

Esther Kerkhof is sinds 2020 bij ons werkzaam. Ze heeft een achtergrond in de fiscaliteit en werkte hiervoor als assistent belastingadviseur bij een accountantskantoor in de MKB-sector. Esther studeerde Fiscaal Recht en Economie bij Fontys in Eindhoven en krijgt binnenkort haar mastertitel Fiscaal Recht. Als Office Manager verzorgt Esther de organisatorische en secretariële zaken bij ons op kantoor.

 

 

Wilt u weten wat Straefin Consultancy voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  Straefin-logo

  Straefin Consultancy B.V.
  Obrechtstraat 37
  5344 AT Oss

  Telefoon 0412 692565
  E-mail info@straefin.nl