.

Werkwijze

Werkwijze

"Het belang van uw onderneming wordt alleen gediend bij een integraal advies waarbij alle facetten binnen de onderneming worden belicht en gewogen."

Analyse

Op basis van uw vraagstelling maken we een grondige analyse van uw onderneming. Want het belang van uw onderneming wordt alleen gediend bij een integraal advies waarbij alle facetten binnen de onderneming worden belicht en gewogen. We brengen onderdelen in beeld als ondernemingsactiviteiten, juridische structuur, interne en personele organisatie, marktpositie, strategie, commercieel beleid en financiƫle structuur.

Advies

Onze analyse van uw onderneming leggen we vast in een advies, een voorstel van aanpak. Daarin nemen we onze aanbevelingen op: de mogelijkheden die wij zien in aanpassing of bijstelling van bijvoorbeeld de financierings- en/of organisatiestructuur, de strategie en het beleid. Uiteraard begeleiden we u bij de implementatie hiervan. Het memorandum gebruiken we daarbij als leidraad en naslagwerk.

Netwerk

Als de situatie daar om vraagt werken we samen met andere experts. We beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten op fiscaal, administratief en bedrijfskundig gebied die we waar nodig kunnen inzetten. Wij houden daarbij de regie in handen en blijven zo uw vaste aanspreekpunt.

Wilt u weten wat Straefin Consultancy voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  Straefin-logo

  Straefin Consultancy B.V.
  Obrechtstraat 37
  5344 AT Oss

  Telefoon 0412 692565
  E-mail info@straefin.nl