.

Managementadvies / Strategische begeleiding

Managementadvies en strategische begeleiding

"Realistische financiële doelstellingen geven energie en sturing aan uw bedrijfsactiviteiten."

Van plannen en ambities via doelstellingen naar strategie

Ondernemers hebben plannen en ambities. Ze weten waar ze heen willen. Maar plannen krijgen niet altijd een goed vervolg. Of de drukte van alledag maakt uitstel verleidelijk. Dan helpt het om heldere en realistische financiële doelstellingen te formuleren. Dat geeft energie en sturing aan uw bedrijfsactiviteiten. Wij assisteren u bij de ontwikkeling daarvan. En we vertalen de doelstellingen naar een strategie waarmee u met uw onderneming beter in staat bent te reageren op de kansen en bedreigingen uit de markt. Een strategie waarmee u uw plannen en ambities realiseert. We ondersteunen u met:

 • Interne analyse – we analyseren en beschrijven de huidige financiële positie, de (administratieve) organisatie, de bedrijfsstructuur en -processen en we brengen de diverse product-marktcombinaties in beeld.
 • Externe analyse – we analyseren en beschrijven de omgeving waarin de onderneming actief is: de markt, marktontwikkelingen, concurrentie en de positie die de onderneming daarin inneemt.
 • Strategisch advies - op basis van de inzichten uit de interne en externe analyse formuleren we nieuwe doelstellingen. Bijvoorbeeld op het gebied van rendement, efficiency en marktaandeel. Zowel het einddoel als de tussenstations worden beschreven. Periodiek evalueren we in hoeverre uw onderneming op koers ligt bij het realiseren van de doelstellingen.
 • Implementatie – de doelstellingen vertalen we naar een strategie. Een goede implementatie en borging daarvan is essentieel. We begeleiden u bij de implementatie en samen met u zorgen we ervoor dat de ingezette strategie binnen alle geledingen van uw onderneming wordt uitgedragen.
Wilt u weten wat Straefin Consultancy voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  Straefin-logo

  Straefin Consultancy B.V.
  Obrechtstraat 37
  5344 AT Oss

  Telefoon 0412 692565
  E-mail info@straefin.nl