.

Profiel

Profiel

"We willen met onze financiële, bedrijfskundige en juridische expertise een onderscheidende bijdrage leveren aan de continuïteit en ontwikkeling van uw onderneming."

Wie zijn we?

Straefin Consultancy is een onafhankelijk financieel en bedrijfskundig adviesbureau voor ondernemers. Deskundigheid, onafhankelijkheid en effectiviteit kenmerken ons bureau. We beschikken over jarenlange ervaring vanuit de financiële en juridische dienstverlening. Omdat we niet gelieerd zijn aan andere organisaties, staan we enkel voor úw belang. We zijn objectief, niet gebonden aan beroepsregels, maar niettemin integer.

Wat doen we?

We ondersteunen ondernemers bij complexe vraagstukken die vragen om specialistische kennis. Bijvoorbeeld op het gebied van financiering, (her)structurering en bedrijfsoverdracht en –overname. We zijn sparring partner, adviseur en regisseur. Vanuit die rol willen we met onze financiële, bedrijfskundige en juridische expertise een onderscheidende bijdrage leveren aan de continuïteit en ontwikkeling van uw onderneming. U mag rekenen op hoogwaardig strategisch en resultaatgericht advies.

Hoe doen we dat?

We kruipen in de huid van de ondernemer en in de haarvaten van de onderneming. Met onze specialistische kennis en jarenlange ervaring maken we een grondige analyse van uw onderneming. Onze bevindingen leggen we naast uw ambities, uw droom en uw drijfveren. Op deze manier worden kwaliteiten zichtbaar, maar ook verbeterpunten. Wij helpen u om de inzichten te vertalen naar de praktijk: we zetten processen in gang waarmee u uw onderneming op koers houdt of krijgt.

Nice to know: de naam Straefin is opgebouwd uit strategic, asset and equity finance.

Wilt u weten wat Straefin Consultancy voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  Straefin-logo

  Straefin Consultancy B.V.
  Obrechtstraat 37
  5344 AT Oss

  Telefoon 0412 692565
  E-mail info@straefin.nl